top of page
  • Therese

Fargerikt fellesskap!

Dette prosjektet var et skikkelig GØY prosjekt. Hos Datek Installasjon jobbet jeg tett med HR ansvarlig. Superenergisk dame med et godt og rasust blikk for sine kollegaer. Sånt blir det resultater av. Et skikkelig fargerikt fellesskap.Felles`n. Et område for prat, pauser, fredagspils og store møter. Samlingspunktet midt i lokalet.


Ideene kom fort når vi satt oss ned og min jobb var å sy dette sammen til et harmonisk kontorlandskap som skulle fungere for mange personligheter, og kollegaer i alle aldre. Det er kanskje det viktigste jeg må tenke på når jeg innreder kontorer. Her er det mange som skal være hver dag, rom for personlig smak er det lite av, det er ikke din private lekeplass.


Men lekeplass fikk de. Her er det dartskive, pingpongbord og basketballkurv med grafitti på veggene. Jeg syns virkelig vi har truffet når de ansatte tar med seg barna sine hit på en søndag for å leke. Da trives du på jobb da.New York playground.

Du kan se flere bilder fra prosjektet her, og ønsker du hjelp til innredningskonsept for din bedrift så ta kontakt i dag.


Design is the silent ambassador for your brand! - Paul Rand.

Vi snakkes!

Therese

コメント


bottom of page