©2019 by N12 Interiørstudio Amble Therese. Proudly created with Wix.com

  • Therese

God morgen Tromsø!


ANNONSE // I går sjekket jeg inn på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Nesten 30 spente damer og jenter som er med på Anne Briths Influencer program er på workshop i denne vakre byen. Vi er spredt i byen på forskjellige hoteller men jeg tror jeg må være en av de heldigste som får bo på akkurat dette hotellet. Fra rommet ser jeg både snødekte fjell, hav og by. Altså, for noen omgivelser som skal inspirere oss denne helgen.

Inspirasjon fikk jeg med en gang jeg kom inn på rommet. Utsikten gjør jo sitt, men så utrolig deilig å komme inn på et lyst, friskt rom med glade farger. Her er det varm og lys eik, røde, gule og oransje toner, understreket av deilige mørkeblå gardiner av ypperste kvalitet. Det var litt ekstra gøy å oppdage at gardinene som henger på dette rommet er de samme jeg har valgt hjemme på mitt soverom. Jeg følte meg hjemme med en gang. Hjemmefølelse på hotellet og hotellfølelsen hjemme. Perfekt.


Jeg sover ofte dårlig første natten på hotell. Men når jeg vet at ved å velge bort rengjøring av rommet og dermed donere penger til UNICEF’s senter for utsatte barn i Kambodsja da har jeg faktisk sovet litt ekstra godt. Prosjektet heter «Sweet dreams stay» og per 01.06.19 var det samlet inn 12 millioner kroner. Les mer på www.nordicchoisehotels.no)


Følelsen av å våkne opp i en julekalender er nå et nytt begrep for meg. ELSKER.
Nå er det fullspekket program som du kan følge på story på min instagram!

God og kald klem Therese.