top of page
  • Therese

How to make an entrance?

For det er jo det det handler om, om å gjøre en inntrykksfull entré. Eller? Vel, entreen er jo det første du opplever når du kommer inn i et hjem. Du gjør deg opp en mening om de som bor der ila få sekunder. Ligger det sko strødd, sekker, jakker på gulvet?Eller er det rom for å puste?For for oss var det viktig at det var plass til alle som bor her, både to og firbente, og til de som kommer på besøk. Vi kunne selvsagt gått i hvilket som helst møbelhus og funnet en standardløsning for oppbevaring til inngangspartiet. Det finnes mange gode produkter og folk som er dyktige på å tilpasse standardløsninger. Sjekk Pinterest for alle mulige IKEA-hacks. WOW! Folk er virkelig kreative.


Men vi gjorde ikke det. Innredningen i inngangspartiet vårt har jeg tegnet selv og fått produsert på mål for å utnytte både lengde og takhøyde, ingen kubikkmeter til spille her. Vi hadde et ventilasjonsrør som vi da fikk skjult samtidig og utnyttet plassen foran.
Jeg har talt opp alle sko i husholdningen og hvor mange lange og korte jakker, strikkagensere og hvor mange skjerf, luer og votter. For det er faktisk det du må gjøre for å finne ut hva du trenger plass til å innrede etter det. Innred etter hvordan dere lever. Vi har blant annet en megastor skuff hver, og kanskje det beste med det er at når det ligger ting og tang strødd rundt i huset etter jentene og samboeren, ja så putter jeg det bare i skuffen deres. Easy peasy å rydde og alle vet hvor alt er. Min skuff er selvfølgelig strøken til en hver tid. Eller?


Da jeg var yngre fikk jeg høre av foreldrene til en venninne at de kunne se at det var jeg som var på besøk, for mine sko sto (nesten) alltid pent plassert ved siden av hverandre. Så ja, jeg har vel alltid vært opptatt av inntrykket jeg etterlater.


Stikkord; nøye, planlagt og gjennomført.

Lykke til!


Comments


bottom of page