top of page
  • Therese

Nature calls!

Høsten er kommet til Norge og fremstår i all sin prakt. Jeg er en sommerperson med stor S. Elsker å gå barføtt i lette kjoler, kjenne bølgeskvulp og sitte ute lange varme sommernetter inntullet i tykke ulltepper. Det er da kunstnerbohemen i meg kommer frem. Så derfor blir jeg like lamslått hvert eneste år av hvor nydelig naturen fremstår om høsten og hvordan den påvirker meg. Hvordan fargemix fra dype lillatoner via grønn, brunt, oransje og gul til skarpe rosa og røde toner i bær akkompagnert av blå himmel, vann og grått fjell bare flyter sammen i nydelig harmoni og inspirerer meg, får meg til å slappe av.

Jeg får med en gang lyst til å omslutte meg med disse fargene hjemme og i klærne jeg kler meg i. Puter lys og pledd kommer frem. Drikker te av store kopper og filosoferer over små og store verdensproblemer. Vil bare sitte der i timesvis.
Stadig lanseres det nye fargekart og det kåres årets farge over en lav sko fra alle produsenter, men jeg vil oppfordre dere til å gå ut i naturen og sug til deg naturens fargekart Dette er virkelig årets farger!


Jeg tok meg selv i å smile bredt tidlig fredagsmorgen der jeg gikk morgentur med mine to firbente. De i hver sin gule regnfrakk og meg i sydvest, regnfrakk og høye gummistøvler. Vinden suste og bladene lå strødd utover den våte asfalten. Allikevel storkoste jeg meg.


Kanskje det var da jeg innså at høsten er ganske fin.


Comments


bottom of page